Dialect en religie

Leeder

Liever in het Nederlands lezen? Klik hier.

Het was op 4 oktober 2013 dat wi’j as warkgroep ‘Dialect en Religie’ van ’t Erfgoed Centrum voor Achterhoek en Liemers het ‘Leedbook in ’t Achterhooks en Liemers’ ten doop mochten hollen. Dit leedbook, veur gebroek in ‘streektaaldeenste’, is een verzameling van leeder dee onder verantwoordelijkheid van de warkgroep bunt vertaald. Naost de leeder uut de bundel ‘Psalmen en gezangen in’t Achterhooks en Liemers’, bunt hierin völle niej vertaalde leeder op enommen.

Het Leedbook is veur € 10,00 te koop in diverse bookhandels in de Achterhook en bi’j het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (Ecal)  en is ok zeer geschikt as geschenk. Het Leedbook is ok te koop bij achterhoekseboeken.nl. Um het te bestellen: klik hier….

Inmiddels bun der een aantal anvullende leeder beschikbaor. Disse lieste wordt regelmaotig angevuld.

Klik hier veur: Leedbook, anvulling  

 

Terug naar tekst in de streektaal? Klik hier

Het was op 4 oktober 2013 dat we als werkgroep ‘Dialect en Religie’ van ’t Erfgoed Centrum voor Achterhoek en Liemers het ‘Leedbook in ’t Achterhooks en Liemers’ ten doop mochten houden. Dit liedboek, voor gebruik in dialectdiensten, is een verzameling liederen die onder verantwoordelijkheid van de werkgroep zijn vertaald. Naast de liederen uit de bundel ‘Psalmen en gezangen in’t Achterhooks en Liemers’, zijn hierin veel nieuw vertaalde lideren opgenomen.

Het Leedbook is voor € 10,00 te koop in diverse boekhandels in de Achterhook en bij het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (Ecal)  en is ook zeer geschikt als geschenk. Het Leedbook is ook te koop bij achterhoekseboeken.nl. Om het te bestellen: klik hier….

Inmiddels zijn er een aantal aanvullende liederen beschikbaar. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

Klik hier voor: Leedbook, aanvulling 

© 2024 Dialect en religie

Thema door Anders Norén